Mobila kross- och siktverk

från Metso Outotec!

Vi är sedan 2021 auktoriserade återföräljare av Metso Outotecs maskinprogram. Med vår mångåriga kompetens och erfarenhet så hjälper vi dig hela vägen med att identifiera rätt maskin för just era behov – oavsett om det gäller förkrossar, krossar för sekundär- eller tertiäroperationer eller siktverk med en, två eller tre däck. Vi hjälper dig med rätt maskin för just dina behov och hjälper dig även med att ta fram den bästa slitdelarna för just dina operationer.

Tveka inte på att kontakta oss, så hjälper vi dig hela vägen – från idé till leverans och produktionsstart!

 

I Metso Outotec’s produktportfölj finns bland annat dessa olika produktfamiljer:

 

Lokotrack

Den larvburna konstruktionen gör Lokotrack kross- och siktverk lätta att flytta runt på er produktionsanläggning eller mellan olika anläggningar med maskintrailer. Maskinerna används i stor utsträckning i ballastproduktion och vid återvinningsapplikationer runt om i världen.

 

 

 

 

Nordtrack

Dessa maskiner är specifikt framtagna för återvinning av asfalt, rivning av betong samt småskalig ballastproduktion. Siktverken gör sig bäst vid siktning av organiskt material, såsom matjord och trä. Perfekta lösningar för kortvariga uppdrag eller vid uppstart av nya verksamheter.

 

 

 

 

North Wheeler

Hjulburna, semimobila kross- och siktverk. Kross- och siktlösningar som är lätta att sätta upp och flytta mellan olika arbetsplatser med hjälp av trailerdragare. Går att bygga ut till stora anläggningar men med fördelen att de kan flyttas vid behov.

Kontakt

TEDH ENFORS

070-688 65 99

tedh@krosskonsult.se