Senaste ansökningsdatum: 2019-03-06

 

Kross Konsult AB är specialister på utrustning för gruv- och stenkrossindustrin. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar krossanläggningar. Vid vår fullserviceverkstad i Värnamo klarar vi alla reparations och renoveringsarbeten på krossar och krossanläggningar. I vårt reservdelslager i Värnamo finns en stor mängd artiklar till de vanligaste märkena av krossmaskiner. Bolaget grundades 1982 och har 16 anställda med en omsättning på 105 msek. Kunderna finns både i Sverige och på den internationella marknaden. Läs mer på www.krosskonsult.se

Vi växer!

Vi behöver dig som gillar att reparera tunga maskiner.

Det här är jobbet för dig som gillar utmaningar. Hos oss arbetar du självständigt eller i lag med att utföra service, underhåll och reparationer på krossutrustning och sorteringsverk. Arbetet är flexibelt och utförs både i vår verkstad eller ute på fältet, allt beroende på kundens behov.

Vem är du?


Vi tror att du är en erfaren servicetekniker som är van vid att jobba både självständigt och tillsammans med andra.Du kan ta egna välgrundade beslut för att lösa uppgiften och ge våra kunder bästa service. Du är driven och trivs med en flexibel arbetssituation, där förutsättningar kan ändras snabbt. Du har kunskaper och erfarenhet inom mekanik, hydraulik och elektronik, gärna på tunga maskiner.

Välkommen med din ansökan till ett dynamiskt företag som växer.