Senaste ansökningsdatum: 2019-04-05

 

Värnamo

Kross Konsult AB är specialister på utrustning för gruv- och stenkrossindustrin. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar krossanläggningar. Vid vår fullserviceverkstad i Värnamo klarar vi alla reparations och renoveringsarbeten på krossar och krossanläggningar. I vårt reservdelslager i Värnamo finns en stor mängd artiklar till de vanligaste märkena av krossmaskiner. Bolaget grundades 1982 och har 16 anställda med en omsättning på 105 msek. Kunderna finns både i Sverige och på den internationella marknaden.

Teknisk och administrativ?
Strukturerad och flexibel?
Har du den fantastiska mixen vi söker?

Kross Konsult fortsätter sin expansiva utveckling och förstärker med en LAGER- & UNDERHÅLLSSAMORDNARE.
Rollen är viktig för verksamheten och innebär en vardag med varierande innehåll.  Du får ett administrativt och operativt ansvar för vårt lager, vilket innebär de vanliga uppgifterna inom lagerhantering. Allt från att ta emot gods till att skicka gods. Ett viktigt uppdrag, men vi behöver fylla tjänsten med ytterligare en dimension. Vi vill att du har en teknisk kompetens som gör att du också kan samordna vårt underhåll och bygga en underhållsstruktur på våra egna maskiner och vår egen utrustning, som t ex truckar mm. Dessutom ser vi också att rollen ger en extra resurs till våra projekt, där du kan bidra dels i montering och i samordning.

Vem är du?

Vi söker dig som har lite av varje. Vi önskar att du har både IT-vana och administrativ förmåga samtidigt som du har teknisk och mekanisk kunskap. Din bakgrund kan variera, du kanske har jobbat med underhåll av maskiner, som mekaniker eller har lagererfarenhet. För oss är det kanske viktigast att vi hittar dig som trivs med variationen och gillar utmaningen. Som person är du jordnära och en lagspelare. Vi gillar kollegor med engagemang och driv.