Värnamo Krosskonsult AB är specialister på utrustning för gruv- och stenkrossindustrin. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar krossanläggningar. Vid vår fullserviceverkstad i Drömminge strax utanför Värnamo genomför vi alla sorters reparationer och renoveringsarbeten på kross- och sorteringsutrustning. I vårt reservdelslager finns en stor mängd artiklar till de vanligaste märkena av krossmaskiner.

Bolaget startades 1997 och har idag i koncernen ca 60 anställda med en total omsättning på ca 200 MSEK med starka kundrelationer och fortsätter att växa. Kunderna finns både i Sverige och på den internationella marknaden.

Vi har precis förvärvat ett bolag, Kellve Sweden AB, som ligger i Kvänum med 35 anställda. Vi har också ett återförsäljarskap med Metso Outotec som ökar i omfattning.

Det här är rollen som innehåller en extra dimension. Förutom att du är en driven säljare söker vi dig som vill bidra till företagets fortsatta utveckling och affärsstrategi.

Vi erbjuder entreprenadbranschen kompletta anläggningar för krossning och sortering, försäljning och renovering av maskiner samt eftermarknadsförsäljning av reservdelar. Nu söker vi en säljare som kan förstärka vår närvaro ytterligare på den svenska marknaden, framför allt med maskin- och anläggningsförsäljning.

Hos oss är det en familjär anda och ett prestigelöst klimat, vilket är en viktig faktor för företagets fortsatta framgång. Tjänsten som säljare är en nyckelroll i företagets framtida utveckling med en stor möjlighet att påverka och företagets expansion är både spännande och utmanande. Du får förtroendet att erbjuda våra produkter för både nya och befintliga kunder och vi ser stora möjligheter att utveckla företagets samarbete med de större aktörerna inom entreprenadbranschen. Som säljare hos oss ansvarar du för hela försäljningsprocessen från planering och genomförande av kundbesök till offertskrivning, avslut och uppföljning. Du blir även involverad i inköpen till dina affärer. Rollen innehåller viktig administration och samarbete med övriga teamet på plats i Drömminge.

Vi ser gärna att du har ett intresse för marknadsföring och en vilja att genomföra kundaktiviteter. Tjänsten innebär resor och vår bransch ställer stora krav på tillgänglighet.

Vem är du?

Du är en säljare som gillar kombinationen av att vara både ute hos kund och att arbeta inne på plats på företaget. Din bakgrund kan variera när det gäller försäljning, men vi ser fördelar om du har arbetat i en teknisk bransch, och gärna med maskinförsäljning. Förutom din kompetens och bakgrund sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper. Framför allt är du målinriktad och gillar att göra affärer och har ett driv att vilja framåt och utveckla företaget. Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs i en positiv, lättsam och prestigelös atmosfär—där laganda och driv är framgångsfaktorer. Du har god datavana och behärskar svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Låter det intressant? Ta möjligheten att söka till ett genuint bolag med stort engagemang och familjär miljö. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till kristofer@krosskonsult.se

Ange referens: Maskinsäljare