Värnamo Krosskonsult AB är specialister på utrustning för gruv- och stenkrossindustrin. Vi projekterar, konstruerar, bygger och installerar krossanläggningar. Vid vår fullserviceverkstad i Drömminge strax utanför Värnamo genomför vi alla sorters reparationer och renoveringsarbeten på kross- och sorteringsutrustning. I vårt reservdelslager finns en stor mängd artiklar till de vanligaste märkena av krossmaskiner. Bolaget startades 1997 och har idag i koncernen ca 60 anställda med en total omsättning på ca 200 MSEK med starka kundrelationer och fortsätter att växa. Kunderna finns både i Sverige och på den internationella marknaden.

Vi har precis förvärvat ett bolag, Kellve Sweden AB, som ligger i Kvänum med 35 anställda. Vi har också ett återförsäljarskap med Metso Outotec som ökar i omfattning.

Vi växer!

Vi behöver dig som gillar att reparera tunga maskiner.

Det här är jobbet är för dig som gillar utmaningar. Hos oss arbetar du självständigt eller i lag med att utföra service, underhåll och reparationer på krossutrustning och sorteringsverk. Arbetet är flexibelt och utförs både i vår verkstad eller ute på fältet, allt beroende på kundens behov.

Vem är du?

Vi tror att du är en erfaren servicetekniker som är van vid att jobba både självständigt och tillsammans med andra. Du kan ta egna välgrundade beslut för att lösa uppgiften och ge våra kunder bästa service. Du är driven och trivs med en flexibel arbetssituation, där förutsättningarna kan ändras snabbt. Du har kunskaper och erfarenhet inom mekanik, hydraulik och elektronik, gärna på tunga maskiner. Krav är B-körkort.

Låter det intressant? Ta möjligheten att söka till ett genuint bolag med stort engagemang och familjär miljö.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till kristofer@krosskonsult.se

Ange referens: Servicetekniker